ASML taxi

Altijd een in de buurt

Ook bij ASML zijn wij u graag van dienst. Wij halen u er graag op en brengen u er graag heen. Bij elke locatie zijn wij u graag van dienst, dus zowel in Veldhoven als op het Flight Forum in Eindhoven.

Voor de luchthavens hebben wij speciale aanbiedingen. Deze zijn ook geldig vanaf elke locatie van ASML in Eindhoven en Veldhoven. Ons zakelijk wagenpark zal aan al uw wensen voldoen, dat beloven wij.

Prijzen van/naar de luchthavens:

Hotel Transfers

Wij brengen u graag vanaf elk hotel naar ASML op De Run in Veldhoven of op het Flight Forum in Eindhoven. Wij halen u in de ochtend op bij het hotel en halen u aan het eind van de dag weer op om u terug te brengen naar het hotel. U kunt een vaste tijd afspreken of bellen wanneer u klaar bent.
Valk hotel Eindhoven - Bastion Hotel - Holiday Inn - Inntel Art Hotel - Campanile Hotel - The Student Hotel - NH hotel Geldrop - Carlton de Brug Mierlo

Betaal opties

Indien u graag op rekening rijdt, kunnen wij achteraf een factuur sturen. U kunt ook met pinpas of creditcard in de auto betalen en natuurlijk ook gewoon contant.