De taxi voor Brainport Eindhoven

Brainport Eindhoven

De bloeiende kennis- en maakindustrie in Eindhoven trekt veel buitenlandse toeleveranciers en dienstverleners. Als taxibedrijf speel je hier op in. Transfers vanaf de luchthavens naar de hotels en bedrijven in Eindhoven behoren daarom tot onze core-business. Eindhoven blijft zich ontwikkelen, de ideale plek voor start-ups en zonder twijfel de 'slimste plek op aarde'. Wij gaan verder dan u alleen van A naar B brengen, wij helpen u graag met het plannen van uw gehele verblijf en staan 24 uur per dag voor u klaar.

Koeriersdiensten in Brainport Eindhoven

Een zending te groot voor een taxi? Neem dan contact op met onze partner Spoed Koerier Eindhoven. Zij helpen u snel en voordelig.

Bestelwagens, bestelbussen en bakwagens staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar.

Brainport locaties:

Samenwerken

De sleutel van het succes van Brainport, ligt hem in het samenwerken en vertrouwen van elkaar. Design en High Tech samenvoegen met een hoge kwaliteit in productie en ondernemerschap. Samen werken om Nederland een hogere status te geven in de internationale economie. Dit door een uniek business klimaat, een fijne leefomgeving, top kwaliteit infrastructuur en een gezonde levensstijl te creëren.