Camping Dommelvallei

Onze service

Indien u op zoek bent naar een taxi die u van of naar Camping Dommelvallei kan brengen, dan helpen wij u graag. Gezellig er met zijn tweetjes op uit of misschien wel met een hele groep, wij bieden voor elk type vervoer een oplossing.

Voor vervoer van of naar Eindhoven, hebben wij leuke actietarieven. Bel onze centrale voor de actuele korting, zij helpen u graag verder.

Onder de rook van Valkenswaard

Camping de Dommelvallei in het prachtige natuurgebied ligt onder de rook van Valkenswaard. Je kan hier uren wandelen door de ver uitgestrekte bosgebieden. Wanneer men wil shoppen kan men terecht in Valkenswaard wat op 5 minuten rijden ligt vanaf de camping met de auto. Ook voor een lekker biertje kan men terecht in Valkenswaard, verder ligt 15 minuten verder Eindhoven waar men natuurlijk helemaal goed kan winkelen. De camping zelf heeft ook genoeg te bieden. Men kan een tochtje maken op een loltrapfiets, countrygolf, kanovaren, een huifkartocht maken of mountainbiken, kortom genoeg voor het hele gezin!. Wanneer het regent kan men binnen een uitgebreid programma aan spelletjes vinden. Kortom, genoeg te bieden!

Bron: www.campingdommelvallei.nl

Camping folder Dommelvallei (PDF)