Vennenbos Hapert Taxi

Ook hier zijn wij u graag van dienst.

Eindhoven vanaf Het Vennenbos Hapert

Wij zijn dag en nacht bereikbaar om u naar dit park van Landal GreenParks te brengen. Voor de gasten van Landal Het Vennenbos hebben wij een speciaal tarief voor een taxi of taxibusje van en naar Eindhoven. Hierdoor kunt u zorgeloos gaan winkelen of stappen in deze nabijgelegen stad zonder na te denken over het vervoer.

Prijzen van Het Vennenbos naar Eindhoven:

LET OP! Prijzen gelden niet tijdens de volgende feestdagen/ evenementen:

Taxicentrale Lichtstad is vrij om te bepalen welke overige dagen niet gelden voor de korting

Tijdens deze speciale dagen, gelden de normale meter tarieven.

Over Landal Het Vennenbos:

Landal Het Vennenbos ligt in Hapert (Noord-Brabant) en is met zijn 523 bungalows een van de grotere parken van Landal GreenParks. Het park bezit over een Subtropisch Waterparadijs en een groot indoorspeelparadijs waardoor Landal Het Vennenbos ideaal is voor gezinnen met kinderen. Ook kunnen de gasten zich uitleven op o.a. de bowlingbanen, midgetgolfbanen, tennisbanen en een jeu-de-boules-baan. Speciaal voor kinderen zijn er op het park o.a. diverse speeltuinen, een kinderboerderij en een trampoline te vinden. Ook wordt er het gehele jaar een leuk Fun & Entertainment-programma georganiseerd. De kleinste gasten kunnen zich uitleven in de Bollo Club, waar er naar hartenlust gekliederd en geknutseld kan worden.

Op Landal Het Vennenbos vindt u diverse restaurants. Komt u voor een kop koffie met wat lekkers of voor een heerlijk diner? Het is allemaal mogelijk op Landal Het Vennenbos. Fietsen is dankzij de Bikes & More verhuur een ideale manier om de mooie omgeving te ontdekken. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht in de ParkShop. Hier vindt u o.a. vers gebakken broodjes en alle gangbare levensmiddelen.

Ook de omgeving van Landal Het Vennenbos leent zich voor een heerlijke vakantie. Er zijn vele fiets- en wandelroutes uitgezet in de prachtige bossen en heidevelden waar u even helemaal kunt ontspannen. Tevens zijn er diverse musea in de buurt gevestigd zoals de kaarsenmakerij in Hapert of Speelland Beekse Bergen in Hilvarenbeek. De faciliteiten en omgeving van Landal Het Vennenbos zorgen voor een fantastische vakantie voor jong en oud!

Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Landal Het Vennenbos:

Website Landal GreenParks Het Vennenbos